VINTERKAMPAGNE PÅ 2017-MODELLER

SUBARU OUTBACK FRA KUN 409.000! Nu skal flere danske ...

...som skabt til det danske klima

Regn, rusk, sne og slud. Med firehjulstræk står du fast ...

Få kr. 15.000,- for din gamle bil

Få minimum 15.000,- for din gamle bil ved køb og ...

SUBARU OUTBACK FRA KUN 409.000!

Nu skal flere danske bilejere opleve ægte firehjulstræk

Kom igennem sne, sjap, slud og glatte veje med sikkerhed og komfort.

Spar op til 90.000 kr.

på Subaru Outback 2017-modeller med det prisvindende EyeSight-assistentsystem.

Kampagnen gælder alle udstyrsvarianter, men kun i en begrænset periode.

EYESIGHT

Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere. Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i den nye Outback

SIKKERHED

Hos Subaru mener vi, at den eneste gode ulykke er den, der aldrig sker. Derfor har vi udstyret den nye Outback med symmetrisk firehjulstræk, der sikrer kontrol under næsten alle vejrforhold, og med Subaru boxermotoren, som giver stabilitet med sit lave tyngdepunkt. Vehicle Dynamics Control System og generøst dimensionerede bremser giver også Outback atletiske reflekser, så den bliver mere adræt og gør det nemmere for dig at styre uden om farerne.

TEKNOLOGI

Få andre biler kører med samme selvsikkerhed som Outback, og det skyldes ikke mindst den unikke motorkonstruktion, vi anvender. Den vandret orienterede konfiguration af Subaru boxermotoren placerer stemplerne i en 180 graders vinkel i forhold til hinanden og giver dermed en lavere og fladere profil end andre motortyper. Det giver motoren – og dermed hele bilen – et lavere tyngdepunkt og bedre balance. Derudover udligner stemplernes modsatrettede bevægelser hinanden, hvad der også reducerer vibrationerne.

 

 

 

Unik service og rådgivning

Hos Mogens Schelde Hansen A/S gør vi altid vores bedste for at finde den helt rigtige bil til dig. Vi ved hvor meget en unik service og den rigtige rådgivning betyder både i vores salgsafdelinger og på vores værksteder - kunderne betyder alt for os.

 

facebook

Åbningstider - Salg
Mandag - fredag 9:00 - 17:00

Søndag 11.00 - 15.00

Åbningstider - Værksted
Mandag - torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 – 14:30

 

 

Rødding afdeling

Forhandler af:
Suzuki, Mazda og Subaru

Industrivej 2 · 6630 Rødding
Tlf. 74 84 12 00
rodding@mogensschelde.dk

Se på kort

Vejen afdeling

Forhandler af:
Suzuki og Mazda

Søndergade 109 · 6600 Vejen
Tlf. 75 36 34 44
vejen@mogensschelde.dk

Se på kort