Japansk elegance og kvalitet: Oplev Mazda hos os!

Mazda er en japansk bilproducent, der er kendt verden over for at levere biler af højeste kvalitet. Her sammensmeltes dynamiske køreegenskaber med et elegant design, der giver en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Hos Mogens Schelde Hansen har vi forhandlet Mazda i en lang årrække. Dette gør os til din foretrukne bilforhandler, hvis du overvejer at købe en Mazda. Fra vores afdelinger i Rødding og Vejen tilbyder vi kompetent rådgivning direkte på telefonen, på mail såvel som i det personlige møde. Kontakt os nu for at høre mere!

 

Alsidige bilmodeller til ethvert behov

Uanset om du søger en bybil, en familiebil eller en SUV, har vi den perfekte Mazda-bil til dig. Mazda producerer i dag et bredt udvalg af bilmodeller, der imødekommer ethvert behov. Det er din garanti for at finde netop den bil, der passer allerbedst til din livsstil. Her på siden kan du klikke dig ind på de modeller, vi forhandler. Har du spørgsmål til den enkelte bil, er du velkommen til at kontakte os.

 

Mekanisk stabilitet i topklasse

Mazda-biler er ikke kun kendt for deres smukke design; de tilbyder også en enestående mekanisk stabilitet. Hver komponent er udformet i henhold til det japanske koncept Jinba Ittai, som direkte oversat betyder; rytter og hest som en enhed. Dette koncept refererer til følelsen af, at bilen er som en naturlig forlængelse af førerens krop. Du er med andre ord en dynamisk del af bilen og vil derfor opleve en mere organisk køreoplevelse.

 

Skyactiv-teknologi: Fremtidens drivkraft

Mazda har vundet meget anerkendelse for deres innovative teknologier, herunder den banebrydende Skyactiv-teknologi. Denne teknologi giver dig en renere og mere brændstofeffektiv kørsel. Med Skyactiv-diesel- og benzinmotorer får du optimal effektivitet ud af hver eneste dråbe brændstof. Og med e-Skyactiv EV, der kombinerer elektrisk kraft med menneskecentreret teknologi, opnår du den perfekte balance mellem rækkevidde, miljøvenlighed og manøvredygtighed.

 

Tag det næste skridt: Book tid eller besøg vores showroom i dag!

Vi står altid klar til at rådgive dig. Du er mere end velkommen til at booke en fremvisning og prøvekørsel i vores Mazda-biler. Men du behøver ikke vente – kom gerne forbi vores showroom i Rødding eller Vejen i dag og oplev Mazda-kvalitet og -innovation på nærmeste hold. Din drømmebil venter på dig! Ring på tlf. 74 84 12 00 eller skriv en mail på rodding@mogensschelde.dk for vores afdeling i Rødding. Ring da på tlf. 75 36 34 44 eller skriv en mail på vejen@mogensschelde.dk, for vores afdeling i Vejen.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet