Den internationale biludstilling i Geneve bød på premieren for den helt nye Suzuki Swift. Swift, som vi kender den i dag, blev introduceret i 2005, og den køreglade supermini blev hurtigt en kæmpe succes på verdensplan - inkl. her i Danmark. Mere end 5,4 millioner Swift er der blevet solgt, heraf mere end 1 million i Europa.

Den nye Mazda MX-5 er en meget stor succes både internationalt og på det danske marked. Således er der i år foreløbigt solgt 142 eksemplarer i Danmark, hvilket placeret MX-5 på en overlegen 1. plads i sportsvognssegmentet. Det er samtidig det bedste MX-5-år nogensinde i Danmark, hvor den samlede bestand af alle fire generationer af MX-5 nu er oppe på 1.778 indregistrerede biler.

Suzuki Ignis har netop haft europapremiere i Paris. Som SUV er Ignis en ener i sin klasse med et funky design og en opsigtsvækkende rummelighed trods sine kompakte ydre mål. Modellen kommer til Danmark i løbet af foråret 2017.

Den første hardtop-udgave af den nye Mazda MX-5 er netop rullet af båndet i Hiroshima. Salget i Danmark forventes at starte i foråret 2017

Mazda6 er af mange regnet for en af de bedst kørende biler i sit segment. Det vil Mazda gerne sætte en tyk streg under, når en opdateret Mazda6 introduceres sidst på året til endnu ikke fastsatte priser. Opdateringerne går ud på at gøre Mazda6 endnu mere dynamisk, støjsvag og sikker.

Den helt nye Ignis er en kompakt SUV, hvor styling og anvendelighed er i fokus.

Japanerne får i disse dage som de første fornøjelsen af 2017-udgaven af Mazda3, der får en kosmetisk og teknisk opdatering. Det forventes, at den når Danmark omkring årsskiftet.

Med en udbetaling fra 4.995 kroner og attraktive månedlige ydelser blander Suzuki sig nu også i det voksende marked for privatleasing.

Den nye Suzuki Baleno havde verdenspremiere på IAA udstillingen i Frankfurt sidste efterår, og nu nærmer den sig sin danske introduktion, der planlægges til juni måned.

MX-5 nr. 1 million forlod samlebåndet i Hiroshima den 22. april

Mazda kunne den 22. april fejre et imponerende jubilæum, da MX-5 nr. 1 million rullede af samlebåndet. Det skete 27 år efter, at det første eksemplar af den ikoniske roadster blev produceret på Ujina Plant No. 1 i Hiroshima i april 1989.

Den nye Mazda MX-5 blev både kåret til World Car of the Year 2016 og World Design Car of the Year 2016, da motorjournalisternes verdensjury for kort tid siden afslørede årets biler i verden på biludstillingen i New York. Det er første gang, at en enkelt bilmodel modtager begge disse prestigefyldte udmærkelser på en gang. Den fjerde generation af MX-5 slog i finalen Audi A4 og Mercedes GLC.

I marts 1996 fik Suzuki ny importør og forhandlernet i Danmark. Og her 20 år senere er man klar til at fejre sit jubilæum med gode tilbud og en stor konkurrence.

Udmærkelserne strømmer ind til den nye Mazda MX-5, der har været på markedet siden sidste efterår. Senest har Mazdas ikoniske roadster fået ni nye udmærkelser og er nu oppe på 15 i alt.

Mazda har på dette års biludstilling i Geneve europæisk premiere på den konceptbil, der for kort tid siden blev kåret til årets smukkeste konceptbil i 2015.

Vi tilbyder Drive7


Drive7 er et billån med en udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl indtil bilens 7. år, eller til den har kørt 150.000 km, hvad end der indtræder først.

Unik service og rådgivning

Hos Mogens Schelde Hansen A/S gør vi altid vores bedste for at finde den helt rigtige bil til dig. Vi ved hvor meget en unik service og den rigtige rådgivning betyder både i vores salgsafdelinger og på vores værksteder - kunderne betyder alt for os.

 

facebook

Åbningstider - Salg
Mandag - fredag 9:00 - 17:00

Søndag 11.00 - 15.00

Åbningstider - Værksted
Mandag - torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 – 14:30

 

 

Rødding afdeling

Forhandler af:
Suzuki, Mazda og Subaru

Industrivej 2 · 6630 Rødding
Tlf. 74 84 12 00
rodding@mogensschelde.dk

Se på kort

Vejen afdeling

Forhandler af:
Suzuki og Mazda

Søndergade 109 · 6600 Vejen
Tlf. 75 36 34 44
vejen@mogensschelde.dk

Se på kort